De geheel nieuwe Ariens E36 zitmaaier is de ideale combinatie tussen een perfecte maaibeeld en verbluffend gebruiksgemak. Wat de Ariens E36 zitmaaier anders maakt dan andere zitmaaiers is het unieke maai- en opvangsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw gras perfect gemaaid en opgevangen wordt onder alle weeromstandigheden. Ook bij nat en of lang gras verstopt het systeem nooit. De maaier en het aangedreven opvangsysteem zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen. Dit biedt standaard de volgende mogelijkheden: 

Maaier en opvangsysteem ingeschakeld. U maait uw gazon en het gemaaide gras wordt, onder alle weersomstandigheden opgevangen.

Maaier is alleen ingeschakeld. U maait het gras en laat het liggen, dit kan handig zijn op plaatsen waar u het gras niet wilt opvangen bijvoorbeeld in een weiland, boomgaard, berm, slootkant enz.

Opvangsysteem is alleen ingeschakeld. U kunt nu, zonder dat de messen ingeschakeld zijn, blad van uw gazon of oprit vegen of na het verticuteren de vervuiling van uw gazon vegen.

IMG 6249IMG 6251IMG 6253Ariens

Van Rijssen v.o.f
Bovenheigraaf 155
8091 BV Wezep
Gelderland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
038-3763744
06-53948491